foto1 clubkamp 2011foto 2 clubkamp 2011Tafeltennis Clubkampioenschappen bij ttv Quick’20 te Oldenzaal weer spannend tot het eind!

Zondag 18 december werden de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld bij ttv Quick’20, in de zaal naast het politiebureau. Omdat de gemeente aan het bezuinigingen is, en dit op het bordje komt van de sportverenigingen van Oldenzaal, werd besloten om het toernooi zoveel mogelijk te (laten) sponsoren. Een moeder van een jeugdlid was zo enthousiast om Björn Kuipers van Kuipers C1000 supermarkten te benaderen. De vereniging kon rekenen op mooie bekers per klasse én prijsjes voor de loterij.

Om 9.30 uur begonnen de S1 klasse (2e en 3e klasse spelers van de competitie), S2 klasse (4e, 5e klasse spelers) en de Jeugdklasse. Iedereen moest nog een beetje warm draaien, zo vroeg op de zondagochtend. Toch werden er al mooie partijen gespeeld. De nummers 1 en 2 van elke poule gingen door naar de halve finale. Na de halve finales werd er een middagpauze ingelast om lootjes te (ver)kopen en soep te eten.

Na de middagpauze werd de verzamelklasse gespeeld. Een lastige klasse, omdat je tegen spelers van elk niveau én leeftijd komt te spelen. Helemaal lastig voor de jeugd, om dan door te dringen tot de halve finales. Dit lukte dan helaas ook niet. Vanaf 15 uur werden de finales gespeeld. Uiteindelijk eindigde de zeer geslaagde dag om 16 uur met de prijsuitreiking.

Uitslagen: S 1 Klasse: 1 Jeroen Busscher, 2 Heinz Veldkamp. S 2 Klasse: 1 Susan Smelter, 2 Charles Corstjens. Jeugdklasse: 1 Len Droste, 2 Thijs Molendijk. Verzamelklasse: 1 Jeroen Busscher (clubkampioen), 2 Nanda Boerkamp.

Categories:

Comments are closed