Handicaptoernooi dd. 16 oktober 2012:

Zoals ieder jaar heeft de toernooicommissie van onze vereniging weer het handicaptoernooi georganiseerd. De deelname was toch nog behoorlijk, alhoewel er nog extra mailtjes nodig waren om leden over de streep te trekken.

Ook stond op de deelnamelijst een naam die niet thuis te brengen was, n.l. een heer die Vangrail heette. Na wat gebel met enkele mensen of die meneer een nieuw lid was bleek dat dit een grapje was van Jeroen Holterman ( jullie kennen hem vast wel). Leuk hoor Jeroen!!!!

Desondanks deden er 16 personen mee waaronder zelfs de man van Marian Kroeze, Willy ( was nog verrassend goed ook) en 4 jeugdleden.

Het toernooitje werd afgewerkt in drie poules en de in de beide halve finales stonden Eelco Riesthuis en Henk van Benthem tegenover elkaar. Gewonnen door Henk met 3-0 en in de andere halve finale stonden Jeroen Holterman en Alexander Veldkamp tegen over elkaar, gewonnen door Jeroen met de cijfers 3-0. Dus ging de finale tussen Jeroen en Henk. Die door de laatste uiterst moeizaam werd gewonnen met 3-2

De jeugdfinale ging tussen Len Droste en Thijs Molendijk. Gewonnen door Len met 3-1.

De toernooicommissie:

Eelco Riesthuis

Jeroen (Hohne) Busscher

Tjeerd Bergsma

foto1foto2foto3foto5
Wie is toch die man in het blauwe trainingspak????????

Categories:

Tags:

Comments are closed