Geen berichten gevonden. Voeg de tag 'featured' toe aan het bericht dat u hier wilt weergegeven.

Wedstrijdsverslag Clubkampioenschappen 2010

CLUB
Afgelopen zondag 6 juni waren er weer onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Er werd weer veel strijd geleverd in 4 klassen n.l.: De S1, S2, Jeugd, en het clubkampioenschap gezamenlijk.

Ook nu werd er weer goed voor de inwendige mens gezorgd, want er was weer van alles, zoals de beroemde gehaktballen, soep, hapjes o.a. kippenvleugeltjes fruit enz. en niet te vergeten de beroemde gehaktballen van Herman ( al weer de goeiste die er is).

Een leuke bijkomstigheid is de verloting waarmee weer prachtige prijzen te winnen waren ingebracht door sponsoren Francesco, Karin, Jeroen.

Dit keer deden er ook veel jeugdleden mee en het was erg spannend dat zelfs het beste jeugdlid Jarno dit keer niet in de prijzen viel. In het hoofdtoernooi snoepte zelfs Thijs van Tjeerd een setje pakte waar hij natuurlijk erg blij mee was ( want Tjeerd was natuurlijk weer toppie)

Even de uitslagen op een rijtje:

Jeugdtoernooi:
1e Thijs Molendijk
2e Len Droste

S1 klasse:
1e Henk van Benthem
2e Jeroen Busscher

S2 klasse:
1e Francesco Marini
2e Eelco Riesthuis

Clubkampioen verzamel:
1e Henk van Benthem
2e Herman Nijmeijer

Na het uitreiken van debekers door Eelco en Tjeerd (Jeroen Busscher kon ze niet uitreiken want hij  kwam steeds verder in het toernooi), en iedereen zijn prijzen van de verloting ophaalde, bleef het nog lang gezellig en vooral onrustig in de warme kantine. Wel viel mij op dat wel heel veel prijzen bij 1 persoon terecht kwam, maar deze gaf toch al snel de leukste dingen aan anderen die niets hadden gewonnen.

Iedereen bedankt voor de inzet en gezelligheid, vooral ook de barmensen

De organisatie: Jeroen Busscher, Eelco Riesthuis en Tjeerd Bergsma