Geen berichten gevonden. Voeg de tag 'featured' toe aan het bericht dat u hier wilt weergegeven.

Archief van december, 2013

Handicaptoernooi 2013

Bijgaand nog enige foto’s van het op 17 december 2013 gehouden handicap-toernooi. Winnaar werd Jeroen Busscher na een spannende finale met Francesco Marini. Vanaf deze plaats nog hartelijke dank voor de organisatoren Tjeerd Bergsma, Jeroen Busschers en Eelco Riesthuis. Ook Herman en met name zijn vrouw Thea Wiggers heel hartelijk bedankt voor de lekkere hapjes! […]

Lees verder...

Dubbelhandicaptoernooi

Als eerste sportieve activiteit van het jaar 2014 zal bij ons op 14 januari (dinsdagavond) een dubbelhandicaptoernooi worden georganiseerd. Opgave hiervoor via inschrijfformulier op bord in de kantine (of bij Tjeerd en Jeroen Busscher, zie affiche), inschrijfgeld alleen voor senioren € 5,00 p.p. De dubbels zullen bij loting samengesteld worden.

Lees verder...

Nieuwjaarsreceptie

In 2014 beginnen we het nieuwe jaar met een nieuwjaarsreceptie op dinsdag 7 januari. We zullen daarvoor nog even trainen van 19.30 tot 21.30 en daarna is er gelegenheid tot het drinken van een ‘nieuwjaarsborrel’. Dus zet het in je agenda: dinsdag 7 jan. 2014 om 21.30!!!!

Lees verder...

Tafeltennis in Spanje

Voor de liefhebbers is er op het white-bord in de kantine een flyer opgehangen met inlichtingen over een tafeltennistoernooi in Lloret de Mar, begin juni 2014. Kosten € 110 per persoon, inschrijven tot 1 maart 2014.

Lees verder...