Ter gelegenheid van het 55 jarig bestaan organiseert Tafeltennisvereniging Quick’20 een Jubileumtoernooi voor alle oud-leden.

In 1959 is het allemaal begonnen in de kelders van het Carmel-lyceum, waar fanatiek tafeltennis werd gespeeld op slecht 1 tafel, onder de verenigingsnaam “de Tukkers”.

Na enkele verhuizingen, was er door het groeiend aantal leden, een tweede tafel nodig. Aangezien men hiervoor geen geld had werd er contact gezocht met de supportersvereniging van het toenmalig overkoepelende  orgaan, voetbalvereniging  Quick’20.

Dit leverde een nieuwe tafel op en een nieuwe naam “TTV Quick’20”

Na nog een aantal verhuizingen kwam de vereniging uiteindelijk terecht op de huidige locatie, de gymzaal bij het politiebureau. De eigen opbergruimte voor de tafeltennistafels fungeerde in het begin  tevens als clubgebouw en kantine. Uiteindelijk kreeg TTV Quick’20 in 1984 het felbegeerde eigen clubgebouw/kantine vast gebouwd aan de gymzaal. Een ideale oplossing.

Op zondag 18 mei zal het jubileumtoernooi worden gehouden vanaf 13.00 uur in de gymzaal bij ons clubgebouw aan de Tulpstraat.

Aanmelden kan tot en met 27 april per e-mail aan: bestuurslid.ttvquick@gmail.com of bij de organisatoren:
Charles Corstjens, Enschedesestraat 98, 7575AC Oldenzaal  en  Jan Thijssen, Landrebenlaan 26, 7573AZ  Oldenzaal

Onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoon en e-mailadres.

Oud-leden die alleen gezellig willen bijpraten zijn ook van harte welkom in ons clubgebouw.

Categories:

Comments are closed