Op dinsdag 17 mei organiseerde TTV Quick’20 haar jaarlijkse clubkampioenschappen in de licentiecategorieën. Hierbij worden alle spelers ingedeeld op basis van hun individuele sterktes.
In de S1 deden uiteindelijke 5 spelers mee. Henk van Benthem, dit jaar niet in staat zijn algehele titel als clubkampioen te verdedigen, was erop gebrand aan te tonen dat hij nog wel de sterkste was. In een poule van 5 moest hij aantreden tegen Alexander Veldkamp, Jeroen Holterman, Francesco Marini en Robert van den Einde.
Na een zware strijd wist hij uiteindelijk zijn titel te verdedigen. Hij wist als enige al zijn partijen te winnen. Alex moest uiteindelijk in zijn laatste partij na 4 games zich gewonnen geven. Henk won deze partij met 11-9, 5-11, 13-11 en 15-13. Verrassend 3de werd Robert van den Einde die van zowel Jeroen Holterman als Francesco wist te winnen. Francesco werd vierde doordat hij van Jeroen wist te winnen.
In de S2 waren slechts 3 deelnemers. Fadi Saliba Haidow wist hierin de titel te behalen door overtuigend te winnen van Sjoerd Schutten in 3 games en ook Jan Thijssen moest na 4 games het hoofd buigen. Tweede in deze groep werd Sjoerd Schutten die Jan Thijssen in 5 games wist te verslaan.
De S3 had met 6 deelnemers de meeste inschrijvingen. Er werd begonnen in twee poules van 3 spelers. Na de poules volgende kruisfinales. Faisal Bakira wist uiteindelijk de titel te behalen door in de finale te winnen van Harry Hendrikson.
Daarmee hebben we voor het eerst in de clubgeschiedenis van TTV Quick’20 twee Syrische overwinnaars!

Als besluit van het seizoen hebben we dinsdagavond 23 mei , om 19.30, nog het toernooi om de
handicap-dubbel. Ook dit beloofd weer een  spannende en gezellige avond te worden.
Inschrijven kan nog via: toernooicommissie.ttvquick20@gmail.com

Categories:

Comments are closed