Zaterdag 5 oktober 2019 vieren we dat onze vereniging 60 jaar bestaat!!! We willen jullie en oud leden hiervoor van harte uitnodigen. Ook je gezin is van harte welkom en tevens belangstellenden. We houden het van 14 tot 17 uur, met de mogelijkheid tot tafeltennissen van 14 tot 15.30 uur. Er is koffie/thee met een plakje cake en iedereen krijgt daarnaast 2 consumptiebonnen. Uiteraard is er ook een hapje en staat er wat te knabbelen op tafel. We willen graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, dus geef je op via secretaris.ttvquick20@gmail.com of via de inschrijflijst in de kantine (hangt er volgende week). Heb je nog oude foto’s.. neem ze mee. En, ken je nog oud leden, informeer ze s.v.p. over deze gezellige middag. Hoe leuk is ‘ t om te praten met leden én oud-leden!!!!

Categories:

Tags:

Comments are closed