Op dinsdag 28 mei jongstleden werd door TTV Quick’20 weer een toernooi georganiseerd. Dit keer was het een dubbeltoernooi met handicap. Het Dubbel-Handicap Toernooi. Er hadden zich 8 dubbel teams ingeschreven. Op basis van de sterkteverschil van beide koppels wordt bepaald met welke beginstand wordt begonnen. Er werd gestreden in twee poules van 4 dubbels.

Indeling en uitslagen Poule A
Indeling en uitslagen Poule B:

De halve finales waren als volgt:

Herman / Susan tegen Jarno / Charly en Rob / Robert tegen Jan / Chris. Beide partijen waren erg spannend, maar uiteindelijk wisten Herman / Susan en Rob / Robert de finale te bereiken.

De finale werd uiteindelijk verrassend gewonnen door het koppel Rob Huegen en Robert van den Einde.

De koppels in actie tijdens de finale.
De prijswinnaars met van links naar rechts: Susan Smelter, Herman Nijmeijer (tweede plek), Chris Machiels, Jan Thijssen (derde plek), Robert van den Einde en Rob Huegen (winnaars Dubbel-Handicaptoernooi 2024).

Tags:

Comments are closed